تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی

۸۳ درصد کودکان خیابان از اتباع هستند

سرپرست دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: طبق برآورد‌ها ۸۳ درصد کودکان خیابان از اتباع هستند که بین آن‌ها فراوانی افغانستانی‌ها بیشتر است و بیش از ۶۰ درصد از آن‌ها اتباع غیرمجاز هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۱۲۰

به گزارش راهبرد معاصر. محمدرضا حیدر‌هایی روز سه شنبه با تاکید بر اینکه عمده‌ترین علت حضور کودکان در خیابان، فقر است، افزود: توزیع مواد مخدر از سوی کودکان را رد یا تائید نمی‌کنم، ممکن است مواردی باشد، اما علت اصلی حضور کودکان فقر و مهم‌تر از آن مهاجرت است.

 

وی ادامه داد: بسیاری از این کودکان تبعه افغانستان هستند و خانواده آن‌ها هیچ منبع درآمدی ندارد و مجبورند به صورت خانوادگی کار کنند و بابت امرار معاش، درآمدی به دست بیاورند. البته تائید نمی‌کنیم کودک کار کند، اما یکی از علل اصلی حضور کودکان در خیابان، مهاجرت است.

 

نگهداری تعدادی از کودکان خیابان در مراکز بازتوانی کودکان دارای اختلال سوء مصرف مواد

سرپرست دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از نگهداری تعدادی از کودکان خیابان در مراکز بازتوانی کودکان دارای اختلال سوء مصرف مواد خبر داد و گفت: در برخی کودکان به مواردی رسیدیم که خودشان دارای اختلال سوء مصرف مواد بودند.

 

حیدر‌هایی اضافه کرد: به این علت سراغ ایجاد مراکز نگهداری از کودکان بدسرپرست و بی سرپرست دارای اختلال سوء مواد رفتیم. کودکان بدسرپرست ممکن است تعدادی از کودکان خیابان باشند یعنی محل ورود کودکان به مرکز از خیابان باشد که یا دستفروشی یا تکدی‌گری می‌کردند و خودشان دچار سوء مصرف مواد بودند.

 

وی افزود:، چون امکان اینکه این کودکان را به مراکز نگهداری کودکان خیابان معمولی یا مراکز شبه خانواده ببریم و نگهداری کنیم، میسر نبود؛ زیرا این کودکان تجربیاتی داشتند که ممکن نبود آن‌ها را کنار سایر کودکان نگهداری کرد، بنابراین مجبور شدیم در سه استان سیستان و بلوچستان، تهران و مازندران، مراکز کودکان دارای اختلال سوء مصرف مواد راه‌اندازی کنیم. صرفا تخصص این مراکز بازتوانی کودکان دارای اختلال سوء مصرف مواد است.

 

توزیع مواد مخدر از سوی کودکان خیابان را تائید یا رد نمی‌کنم

سرپرست دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور درباره توزیع مواد مخدر از سوی کودکان خیابان گفت: موضوع ورود به اعتیاد و مصرف مواد مخدر در حوزه نیروی انتظامی قرار دارد. طبق قانون اطفال و نوجوانان اگر چنین مواردی باشد و مواردی که کودکان تحت مدیریت باند‌ها باشند و باندی شناسایی شود، وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی موظفند در این خصوص ورود کنند و هم نسبت به متلاشی کردن باند‌ها و هم هدایت کودکان به دستگاه حمایتی اقدام انجام دهند. اعتیاد حوزه تخصصی ما نیست و ما چندان در این حوزه ورود نمی‌کنیم.

 

سرپرست دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد: من بین کودکان کار به کودکانی که تحت پوشش باند مافیای باشند، برخورد نکردم. ممکن است باشد و این موضوع که باند‌ها هم در موضوع کودکان خیابان نقش دارند، رد نمی‌کنم. در تعریف کلی باند، اگر از دو تا چند نفر در یک کار غیرقانونی سوء استفاده شود، مخصوصا اگر کودک باشند، استثمار شوند و در کسب کار غیر مجازی از این گروه استفاده کنند، باند تشکیل داده اند. برخی از این کودکان توسط بزرگ‌تر سر چهارراه‌ها آورده می‌شوند، اما باند به آن معنا که در برخی فیلم‌ها می‌بینیم که مردی ۶۰ کودک را هدایت می‌کند و کودک شب برمی‌گردند و نزد این آقا هستند و دوباره صبح سطح خیابان‌ها پخش می‌شوند، برخورد نکردم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار